L O A D I N G ...
Please Wait

IZRADA INTERNET STRANICE

Na Vama je samo da poželite!

Samostalno odrađujemo sve faze izrade internet stranice:
PLANIRANJE - Idejna izrada web stranice i prikupljanje sadržaja – teksta i multimedije.
REGISTRACIJA DOMENE - Odabir jedinstvenog naziva domene jako pomaže u kasnijem pozicioniranju stranice na tražilicama. Za provjeru dostupnosti željenog naziva domene klikni OVDJE.

ODABIR HOSTINGA - U početku je bitno procijeniti veličinu diska na serveru koju će stranica zauzimati, količinu podataka te podesiti nove email adrese, a sve na pouzdanom serveru sa backupom. Za odabir hostinga klikni OVDJE.
IZRADA STRANICE - Izrada responzivnog dizajna za sve platforme – računala, mobiteli, tableti te punjenje prikupljenim i strukturiranim sadržajem.
SEO – OPTIMIZACIJA ZA TRAŽILICE - Glavni cilj internet stranice je što veća posjećenost. To se postiže što boljom optimizacijom sadržaja prema upitima posjetitelja.
UPRAVLJANJE SADRŽAJEM - Kao dodatnu uslugu poslovnim korisnicima nudimo “content management” – izrađujemo pravilno formatiran sadržaj te objavljujemo na vašoj Internet stranici i na svim vašim stranicama na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, VK, Twitter, LinkedIn).
OBJAVA I EDUKACIJA - Nakon objave stranice potrebno je svakodnevno obnavljati sadržaj. Educiramo klijente da sami nauče objavljivati članke ili artikle u Internet trgovini.
PROMOCIJA – OGLAŠAVANJE - Kako bi smo predstavili vaš proizvod ili uslugu osmišljavamo kompletnu digitalnu marketinšku strategiju – ciljano oglašavanje na raznim portalima, tražilicama i na društvenim mrežama.